Geile amateur sexywildlady (42)

Acties

Informatie

sexywildlady (42)

Bericht van sexywildlady

Ondeugend is een sleutelwoord, elkaar teasen en pleasen heerlijk. Ik hou van een uitdaging en ook in de seks. Het leven is om van te genieten dus dat doe ik dan ook.

Informatie over sexywildlady

Naam: sexywildlady
Leeftijd: 42
Woonplaats: Zwolle
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw:
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag italiaans en tapas en verder bijna alles wel en drink graag fris, sap. Mijn hobbie(s): Fotografie, fotobewerking en het buiten zijn. Mijn favoriete muziek is ik hou van veel genres en voor elke bui wel een passend deuntje. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op avontuurlijk, ondeugend en man met humor. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is woman on top en mijn favoriete plekje(s) zijn overal. Bij mannen val ik op hun schouderpartijd en billen. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: open , spontaan , vrolijk, positief, leergierig, hulpvaardig. Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: mijn ogen. Mijn levensdoel is: plezier maken en leven zoals ik daar gelukkig van wordt. Mijn levensmotto is: Wees jezelf, wees eerlijk en geniet van het heden en de toekomst en laat het verleden waar het hoort. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is slecht gebit. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou